Chleby powszednie
Tradycyjny smak i zapach z naturalnych składników
Wyniki: 1–9 z 28
-
Chleb Babuni
Chleb Babuni
-
Chleb Baltazar
Chleb Baltazar
-
Chleb Krakowski
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny zakwas, drożdże, sól, woda. Chleb mieszany o dużej objętości, mocno porowatym miękiszu. Wypiekany w piecu obrotowym.
-
Chleb Krakowski z Sezamem
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny zakwas, drożdże, sól, woda, posypany sezamem. Chleb mieszany o dużej objętości, mocno porowatym miękiszu. Wypiekany w piecu obrotowym.
-
Chleb Chłopski
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, skrobia ziemniaczana, naturalny zakwas, drożdże, sól, woda. Chleb mieszany wypiekany na kamieniu w formie z drewna bukowego dzięki czemu zawdzięcza niepowtarzalny smak i aromat. Utrzymuje długo swoją świeżość.
-
Chleb Graham
Skład: mąka pszenna graham, drożdże, sól, woda. Chleb pszenny z mąki z pełnego przemiału.
-
Chleb IG
Chleb IG
-
Chleb Królewski
Chleb o bogatym składzie: rozdrobnione ziarno pszenicy i żyta, otręby pszenne, grys sojowy, siemię lniane prażone, rozdrobniony słód, prażona mąka żynia i pszenna.
-
Chleb Orkiszowy
Skład: mąka z pełnego przemiału pszenicy Orkisz, płatki pszenicy orkisz, nasiona słonecznika, suchy zakwas na bazie pszenicy orkisz, nasiona słonecznika, mąka żytnia, cukier, płatki ziemniaczane, sól, maślanka w proszku.