Chleby powszednie
Wyniki: 19–27 z 28
-
Chleb Zwykły
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny zakwas chlebowy, drożdże, sól, woda. Chleb z pieca wsadowego.
-
Chleb Żytni
Skład: mąka żytnia, naturalny zakwas chlebowy, drożdże, sól, woda. Chleb żytni wypiekany w formie. Występuje również w wersjach: chleb żytni z dynią, chleb żytni ze śliwkami, chleb żytni z orzechami włoskimi.
-
Chleb Żytni bez drożdży
Chleb Żytni bez drożdży
-
Chleb Żytni z żurawiną
Chleb Żytni z żurawiną
-
Chleb Żytni z Orzechami
Skład: mąka żytnia, naturalny zakwas chlebowy, drożdże, sól, woda, orzechy włoskie. Chleb wypiekany w formie.
-
Chleb Żytni ze Słonecznikiem
Skład: mąka żytnia, naturalny zakwas chlebowy, drożdże, sól, woda, ziarno słonecznika. Chleb wypiekany w formie.
-
Chleb Żytni ze Śliwkami
Skład: mąka żytnia, naturalny zakwas chlebowy, drożdże, sól, woda, śliwki suszone. Chleb wypiekany w formie.
-
Chleb ze Słonecznikiem
Skład: mąka pszenna, mąka żytnia, naturalny zakwas, drożdże, sól, woda, ziarno słonecznika. Chleb mieszany o dużej objętości, mocno porowatym miękiszu. Wypiekany w piecu obrotowym.
-
Chlebek do Święconki
Chleb pszenno-żytni na naturalnym zakwasie, malutki, idealnie zmieści się do każdego wielkanocnego koszyczka ze święconką.